40 jaar Hydrosan

40 jaar Hydrosan
2020: Dit jaar bestaat Hydrosan 40 jaar.  
Ons plan was om dit groots de vieren met een tweedaags feest met allerlei activiteiten, lekker eten en een drankje. Het lijkt nu bijna de normaalste zaak van de wereld dat dit feest niet kan doorgaan. We zijn enige tijd geleden dan ook gestopt met de voorbereidingen.  

Toen wij dit feest begonnen te plannen, is het eerste wat we moesten doen: een datum prikken. Dus wat ga je doen als bedrijf?  Kijken welke data het beste passen, en of er geen andere evenementen plaats zouden vinden. Nu zouden onze open dagen samen gevallen hebben met het EK Voetbal… Best bizar als je er even bij stilstaat hoe de wereld in korte tijd veranderd is.  

Toch willen wij bij Hydrosan – al is het digitaal – even stilstaan bij het feit dat ons bedrijf al 40 kaarsjes mag uitblazen. In deze 40 jaar is het bedrijf enorm geëvolueerd, gegroeid, veranderd, vernieuwd. We hadden het jullie graag live laten zien……….  

Aan al de mensen die in de loop der jaren hier gewerkt hebben, klanten en leveranciers waar we mee hebben samengewerkt;  Bedankt  voor jullie bijdrage om Hydrosan te helpen vormgeven tot wat het vandaag is. Wij kijken samen met jullie uit naar de toekomst en wensen iedereen veel succes maar bovenal gezondheid toe!
#staysafe  #stayhealthty